DE BOOM STUDIO

Designer

Rob van der Wulp

ruimte

Ca 35 ㎡

prijs

Vanaf €35.000,- (excl. BTW)

Levertijd

8 weken

Locaties

Kan overal geplaatst worden en is ook mogelijk voor huizen waar de achtertuin moeilijk te bereiken is.

dit tiny house is geschikt voor

- Kantoor: Ja
- Permanente Bewoning: Nee
- Gastenverblijf: Ja
- Mantelzorg: Nee

De Boomstudio wijkt af van de norm doordat elke tuin anders is en de Boomstudio zich aanpast aan de vorm van uw tuin.

Er zijn wel enkele constanten, zoals de grootte van een Boomstudio, die meestal wel zo’n 35 m² bedraagt. De indeling kan op maat wanneer u bv. ook een douche wilt hebben. De Franse rolluiken zijn standaard en geven uw werkruimte hoog in uw tuin een speciaal cachet.

Heeft u maar één boom, geen probleem... De Boomstudio kan gestut worden met Franse kastanje-stammen. Het bouwen vindt plaats enkele weken nadat u en onze Boomstudio-specialist samen uw wensen in een fantastisch ontwerp hebben omgezet.

Een Boomstudio kan heel lang meegaan. Wel moet er een speciale bouwvergunning voor worden aangevraagd.

Bekijk eerst deze video om een beetje warm te worden:


In Nederland mogen we deze boomhuizen helaas niet bouwen. Voor een boomhut/huis is een vergunning nodig, een bouwvergunning van uw gemeente. Wanneer u deze aanvraagt als Corona-werkstudio is de kans groot dat u toestemming krijgt.

Waarom een Boomstudio?
Eerst moeten we natuurlijk kijken of uw tuin groot genoeg is en of er minimaal twee bomen geschikt zijn.Vaak kan een gedeelte gestut worden met een extra boomstam, maar de basis moet in orde zijn en een beetje uitstraling hebben.

Regen- en zonwerend:
Hoe romantisch een Boomstudio ook is, hij moet zon- en regenbestendig zijn, ook na vele jaren. Dit stelt enorme eisen aan de timmermans-vaardigheid die zo n Boomstudio verlangt en aan de kwaliteit van het hout. Op ons Factsheet ziet u welk hout we gebruiken en veel technische details. Elektrische bedrading stelt ook enige eisen.

Heeft u de Boomstudio eenmaal in uw hoofd dan ontstaat er snel een liefdesrelatie: De boom studio gaat niet meer uit uw hoofd.

Speciaal voor de beurs Bijzonder Bouwen en Wonen heeft Rob, de Boomstudio-bouwer een werkplek hoog in de bomen ontwikkeld waarvan u op de fotos kunt zien hoe aangenaam het hier kan zijn: kachel aan in de winter en luiken open in de zomer.

WERKPLEK : Het is noodzakelijk eerst een vergunning aan te vragen.

Wij assisteren hierbij en als werkplek heeft dit een redelijke kans, maar zeker geen 100% eerder 80%. Zo is NEDERLAND  nu eenmaal; buiten de gangbare paden kan wel iets, maar niet heel veel.

Het bouwen duurt enkele weken en wordt vaak op locatie gedaan.
Sommige panelen kunnen voorbereid worden. Hierdoor gaat het weer wat sneller.

PRIJS:
Ons basismodel dat u op de fotos ziet kost ca €35.000.
Heeft u interesse, stuurt u ons dan een aanvraagformulier of belt u ons.

Fact sheet

Hoe te kopen? Met garantie.

Onze Design Garden Studios zijn gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen regen en harde wind. We geven alle studio's twee jaar garantie. Na deze periode ontvangt u een handleiding voor onderhoud. In "HOE WERKT HET" vind je een methode om de studio goed te financieren.

Klik voor details

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boudewijn Richel
Servaes Noutsstraat 14
1074 ED, Amsterdam
bijzonderwonenbeurs@gmail.com
+31 (0) 20 6268469

For English speaking:
Brittany Skara
+31 (0)6 156 54589

facebook: DE HOUTEN STAD