My Room in the Garden

Designer

Boano Prišmontas (UK)

ruimte

Minimaal 1.8m x 2.4m

prijs

€8.900,- tot €15.000,- (excl. BTW)

Levertijd

4 tot 6 weken

Locaties

Kan overal geplaatst worden en is ook mogelijk voor huizen waar de achtertuin moeilijk te bereiken is.

Dit tiny house is geschiikt voor

- Kantoor: Ja
- Permanente Bewoning: Nee
- Gastenverblijf: Nee
- Mantelzorg: Nee

Deze prijsbekroonde office pod van een jonge groep Londense architecten is ideaal voor mensen met een kleine tuin of binnenplaats. Topdesign, ecologisch materiaal en afgevlakte hoeken. De office pod wordt geleverd als bouwpakket en kan in een dag opgebouwd worden en u een goede werkplek bieden.

Deze goedkope ingenieuze oplossing is eenvoudig te monteren en kan in één dag worden gebouwd. De structuur is gemaakt in Londen en het modulaire ontwerp past in een tuin van elke grootte. "My Room outside" in is een antwoord op de toekomstige manier van werken,  perfect voor diegenen die comfortabel vanuit huis willen werken.

Materiaal & beschrijving van het interieur

Structuur & afwerkingen: Het project zoekt een balans tussen voordelig en warm design. De structuur is gemaakt van digitaal vervaardigde modules van berkenmultiplex die kunnen worden aangepast aan elke ruimte en de behoefte van de gebruiker. Vanaf minimaal 1,8x2,4m Grotere formaten eveneens leverbaar en op maat te bestellen.

Garantie materaal: zie detailbeschrijving.

De standaardafwerking

De standaardafwerking omvat gegolfde heldere polycarbonaatbekleding die de binnenruimte beschermt tegen de elementen en ervoor zorgt dat natuurlijk licht de binnenruimte binnenstroomt.

De wandmodules kunnen verschillende afwerkingen hebben, zoals gedecoreerd hout, enz. De gebruiker kan het interieur naar eigen smaak en behoefte samenstellen. De versie met hogere specificaties omvat geïsoleerde wand- / dak- / vloerpanelen en glazen deur / ramen. Duurzaamheid: Elk onderdeel van de thuiskantoor-pod is geometrisch efficiënt en minimaliseert materiaalverspilling. De dimensionering van elk onderdeel is gebaseerd op menselijke afmetingen en standaard materiaalafmetingen.

Fact sheet

Afmetingen

Alle studio's  zijn 2,5 m hoog, wat de maximale hoogte is.

Binnenafwerking
Elk binnen-wandpaneel kan worden bewerkt met de volgende afwerkingen:

Materialen

Accessoires

Fundament
Het is niet nodig om funderingen te graven, de studio staat op verstelbare stootborden om de kamer van de grond te tillen. Indien nodig kan er een onkruidbarrière of betonnen plat  onder worden geplaatst (afhankelijk van de bodemgesteldheid). Het Nederlandse team van uw leverancier kan dit eventueel ook doen wanneer u dit wenst en nodig acht.

Productie en installatie
De flatpack-multiplex-structuur wordt ter plaatse voorgemonteerd geleverd om de constructie te vergemakkelijken. De kleine en middelste studio kunnen  in slechts 1 dag worden gebouwd! Alle componenten zijn demonteerbaar.

Hoe te kopen? Met garantie.

Onze Design Garden Studios zijn gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen regen en harde wind. We geven alle studio's twee jaar garantie. Na deze periode ontvangt u een handleiding voor onderhoud. In "HOE WERKT HET" vind je een methode om de studio goed te financieren.

Klik voor details

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boudewijn Richel
Servaes Noutsstraat 14
1074 ED, Amsterdam
bijzonderwonenbeurs@gmail.com
+31 (0) 20 6268469

For English speaking:
Brittany Skara
+31 (0)6 156 54589

facebook: DE HOUTEN STAD