Light house

architect

Patrik Uihlein

ruimte

2,40m x 3,44m

prijs

Light house basic vanaf €20.990,- (excl. BTW)
Light house deluxe met toilet vanaf €24.990,- (excl. BTW)

Levertijd

2 tot 3 maanden

Locaties

Kan overal geplaatst worden en is ook mogelijk voor huizen waar de achtertuin moeilijk te bereiken is: hier is een extra hoogwerker noodzakelijk.

Dit tiny house is geschikt voor

- Kantoor: Ja
- Permanente Bewoning: Ja (heel erg tiny)
- Gastenverblijf: Ja
- Mantelzorg: Nee

Het light house' is ontworpen door een Zwitserse architect en combineert Zwitserse precisie en vakmanschap met openheid. Het markante raam is kenmerkend natuurlijk.

Het 'light house is oersterk en ziet eruit of het bestand is tegen een lawine. Er is een elegant terras voor de deur (optie).

De zwarte bekleding is EPDM, een in Zwitserland gemaakt materiaal dat brand en regenbestendig  is en 25 jaar weer en wind kan trotseren.

Het huisje is luxueus door de details van strakke lijnen, een elegant toilet en een opklapbaar bed indien gewenst. Puur en zuiver als een bergrivier.

LIGHTHOUSE XL

Het Lighthouse is ook te bestellen in een grotere variant tot bijna het dubbele formaat. Hier zijn verschillende aanpassingen gedaan om het bouwbesluit van 2012 met haar latere toevoegingen in het ontwerp tot hun recht te laten komen.

Douche en kookgelegenheid  hebben hierdoor een meer prominentere plaats gekregen.

Voor gedetailleerde informatie hierover: schrijft u ons

Algemene beschrijving: Het 'light house voor uw tuin!

Werken aan een bureau midden in je tuin! Wie wil dat nou niet. Het 'light house' is ideaal als bureauwerkplaats of werkstudio.

In de beschermde en gezellige ruimte blijft de natuur (lees: uw tuin) alomtegenwoordig door het panoramavenster. Hier kun je focussen, creatief en evenwichtig werken. Videocalls houden en telefoneren zonder gestoord te worden.

Het light house wordt geleverd als werkplek in een basisuitvoering die op zich al alles biedt. Uitgebreide elektrische installaties en een actief ventilatieapparaat zijn al inbegrepen in de basisversie. Voor Nederland is het volgende inbegrepen in het 'light house": De woning wordt volledig geprefabriceerd opgeleverd en vereist geen fundering. Gewoon installeren, aansluiten, klaar!

Fact sheet

Uittesten?

Wilt u het Lighthouse uittesten?
Dit kan in de omgeving van Freiburg. Via Airbnb kunt u op een Weingut een nacht of een weekend boeken.
https://www.weingut-weber-events.com/woodentent

Hoe te kopen? Met garantie.

Onze Design Garden Studios zijn gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen regen en harde wind. We geven alle studio's twee jaar garantie. Na deze periode ontvangt u een handleiding voor onderhoud. In "HOE WERKT HET" vind je een methode om de studio goed te financieren.

Klik voor details

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boudewijn Richel
Servaes Noutsstraat 14
1074 ED, Amsterdam
bijzonderwonenbeurs@gmail.com
+31 (0) 20 6268469

For English speaking:
Brittany Skara
+31 (0)6 156 54589

facebook: DE HOUTEN STAD