Hexa honingraat

Designer

Henny van Benthem

ruimte

4m x 5m

prijs

Vanaf €22.900,- (excl. BTW)

Levertijd

1 tot 4 weken

Locaties

Deze ruimte is dankzij de makkelijke op- en afbouw overal te plaatsen.

dit tiny house is geschikt voor

- Kantoor: Ja
- Permanente Bewoning: Nee (grotere editie van 60m2 wel geschikt)
- Gastenverblijf: Ja
- Mantelzorg: Ja

De Hexa honingraat is een bijzonder tuinkantoor. De balkenstructuur geeft de ruimte de sfeer van een strandhuis in Bergen aan Zee. Het materiaal waarmee de studio wordt gemaakt  is revolutionair: Balken van geperst en recycled plastic en textiel.

De Hexa studio kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld studiekamer voor studenten die nog thuis wonen. De mogelijkheden zijn legio. De Hexahoningraat is een sieraad in uw tuin. U kunt de studio ook ergens anders plaatsen. Optioneel zijn keuken, waterpunt en opbouw autarkie energie.

HEXA HONINGRAAT XL

De tuinstudio kan ook getransformeerd worden in een bijzonder Tiny House. De oppervlakte groeit dan van ca. 20m2 naar ca 50m2. Er ontstaat nu een waarlijk bijzonder TINY House wat u overal kunt plaatsen, wanneer u een omgevingsvergunning weet te bemachtigen van de betreffende gemeente.

Dit TINY HOUSE is geschikt voor permanente bewoning.

HEXA Tuin Studio

HEXA Tiny House

Aanbieding


Calculatie van de tuinstudio
Grootte 20 m2 met mogelijkheid totEen meter diep terras .
Inclusief toilet en waterpunt

Offerte_Ruud-Herraets.pdfAlgemene beschrijving

Met het innovatieve systeem van de Hexatuinstudio wordt een betaalbaar en duurzaam tuinhuis gerealiseerd. Het onderscheidende vermogen zijn de zelf ontworpen Biobased Building Blocks. Deze blokken zijn letterlijk de muren van de studio. Daarnaast beschikt het ontwerp van de studio over een sterk staaltje architectonische waarde. Zoals te zien bestaat de Hexa uit een zeshoekige vorm. Deze is (zoals wel vaker voorkomt binnen architectuur) afgeleid van de natuur: de bijenraat. Dankzij deze efficiënte vorm wordt het gewicht verspreid over zes muren waardoor de studio beschikt over enorme stabiliteit.

Materiaal & beschrijving van het interieur

De blokken
De Biobased Building Blocks bestaan uit maïs, suikerriet en cassave. Deze planten worden geperst, waarbij het sap (ook wel enzym genoemd) dat vrijkomt wordt vermengd met CO2. Zo ontstaan bolletjes die in vochtige toestand in een mal geperst worden. Het product is milieuvriendelijk en recyclebaar, maar bovenal gemaakt van afval.

De balken
De samenstelling van de balken zijn duurzaam geoptimaliseerd door toevoeging van plastic afval en 40% textiel dat niet verbrand kan worden. Dit laatste geeft de balken nóg meer stevigheid.

De palen
De palen bestaan uit lichte soorten sloophout. Deze gebruikte materialen komen uit sloopprojecten en worden ontwikkeld door Circulaire Houtbewerker Herso.

Het glas
De studio beschikt over gehard vacuüm isolatie glas. Dit glas heeft de beste isolatiewaarde ter wereld, heeft een levensduur van minimaal 25 jaar, reduceert geluid, is 5x sterker glas (letselveilig) en milieuvriendelijk...

Fact sheet

Binnenafwerking

Accessoires
Stopcontacten 2
Keukentje, bureau, meubilair kan.

Materialen

Fundament
Het is niet perse nodig om een fundering te graven. Het lichte gewicht van de bouwblokken zorgt voor minimale druk op de fundering. Indien nodig kan er een onkruid barrière onder worden geplaatst (afhankelijk van de bodemgesteldheid). Het Nederlandse team van uw leverancier kan dit eventueel ook doen wanneer u dit wenst en nodig acht.

Productie en installatie
Om zo snel en soepel mogelijk te bouwen, worden alle materialen op maat geleverd. Dankzij het inventieve systeem hoeft de studio enkel nog ‘in elkaar’ gezet te worden.


Hoe te kopen? Met garantie.

Onze Design Garden Studios zijn gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen regen en harde wind. We geven alle studio's twee jaar garantie. Na deze periode ontvangt u een handleiding voor onderhoud. In "HOE WERKT HET" vind je een methode om de studio goed te financieren.

Klik voor details

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boudewijn Richel
Servaes Noutsstraat 14
1074 ED, Amsterdam
bijzonderwonenbeurs@gmail.com
+31 (0) 20 6268469

For English speaking:
Brittany Skara
+31 (0)6 156 54589

facebook: DE HOUTEN STAD