Finland studio
16 ㎡ of 24 ㎡

ARCHITECT

Misak Terzibasiyan

ruimte

16 ㎡ of 24 ㎡

prijs

16 ㎡ vanaf €34.450,- (excl. BTW)
24 ㎡ vanaf €43.999,- (excl. BTW)

Levertijd

10 weken tot 3 maanden

Locaties

Kan overal geplaatst worden en is ook mogelijk voor huizen waar de achtertuin moeilijk te bereiken is.

tiny house geschikt voor

- Kantoor: Ja
- permanente Bewoning: Ja
- Gastenverblijf: Ja
- Mantelzorg: Ja

Deze twee Finland studio's zijn in Nederland ontworpen door een Finse architect en zijn ruim opgezet met toilet en douche en allebei met een slaapgelegenheid vlak onder het dak.

Geschikt als ideale werkplek in uw tuin met een terras. Indien u gasten heeft kunnen zij hier overnachten, zelfs Airbnb is mogelijk in beide varianten.

De vele houtsoorten die gebruikt zijn geven de Finlandstudio  iets rustieks en tegelijkertijd ook iets moderns. De hoogte 4,90 mag nog net zonder vergunning in elke tuin. De iets lagere variant is goed om contact met de buren open te houden.

De Studio is biobased en er zijn verschillende opties. Het hout is thermisch behandeld wat betekent dat de moleculen nieuw geordend worden waardoor het hout niet kan rotten. Kortom een studio voor vele jaren werkplezier.

Materiaal & beschrijving van het interieur

De binnenwanden zijn gemaakt van Finse berkenmultiplex of Eco board, die kunnen worden aangepast aan elke ruimte en de behoefte van de gebruiker. Finlandstudio’s zijn natuurlijk gezond voor de gebruiker, biobased, milieuvriendelijk, energiezuinig, 100% recyclebaar  en CO2 neutraal.

Specifiek materiaal: zie de materiaalbeschrijving verderop.

De standaardafwerking

De standaardafwerking omvat thermisch gemodificeerd hout. De gebruiker kan het interieur naar eigen smaak en behoefte samenstellen in overleg met de ontwerper. De versies met hogere specificaties omvat een uitbreiding van duurzaamheid en een uitbreiding van de inrichting. Bij de materiaalomschrijving is een omschrijving voor een standaard-afwerking en een optie afwerking omschreven.

Fact sheet

Afmetingen

Binnenafwerking
Elk binnen-wandpaneel kan worden bewerkt met de volgende afwerkingen:

Materialen

Accessoires

Fundament
Het is niet perse nodig om een fundering te graven. Indien nodig kan er een onkruidbarrière  onder worden geplaatst (afhankelijk van de bodemgesteldheid). Het Nederlandse team van uw leverancier kan dit eventueel ook doen wanneer u dit wenst en nodig acht.

Productie en installatie
De kleine en middelste studio kunnen in slechts 1 dag worden geplaatst! Alle componenten zijn demonteerbaar.

STANDAARD

OPTIE

MATERIAAL OMSCHRIJVING

Hoe te kopen? Met garantie.

Onze Design Garden Studios zijn gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen regen en harde wind. We geven alle studio's twee jaar garantie. Na deze periode ontvangt u een handleiding voor onderhoud. In "HOE WERKT HET" vind je een methode om de studio goed te financieren.

Klik voor details

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boudewijn Richel
Servaes Noutsstraat 14
1074 ED, Amsterdam
bijzonderwonenbeurs@gmail.com
+31 (0) 20 6268469

For English speaking:
Brittany Skara
+31 (0)6 156 54589

facebook: DE HOUTEN STAD