Denk kubus

Designer

Clemens Buck & Nicole Buck

ruimte

Lengte 4.10m, breedte 2.50m, hoogte 2.97m (Winter Denk Kubus)
Lengte 4.00m, breedte 2.80m, hoogte 2.31m (Zomer Denk Kubus)

prijs

€14.999 tot €35.000 (excl. BTW)

Levertijd

6 tot 10 weken

Locaties

Kan overal geplaatst worden en is ook mogelijk voor huizen waar de achtertuin moeilijk te bereiken is.

Dit tiny house is geschikt voor

- Kantoor: Ja
- Permanente Bewoning: Nee
- Gastenverblijf: Ja
- Mantelzorg: Nee

Deze Denk Kubus is leverbaar in twee varianten en oneindig veel kleuren.

De zomervariant in niet geïsoleerd en is meer een tuinhuis voor wanneer de zon zich laat zien. De verf is biologisch dus geen chemie, het vakmanschap is afkomstig uit Duitsland. Het speelse karakter komt door het ronde raam en natuurlijk de aparte vorm. Kinderen zijn er dol op en het is een prachtige plek om je te concentreren.

De THINK CUBE in de wintervaste variant is stevig geïsoleerd en heeft driewandig glas en een ingebouwde kachel. Elektrische leidingen. Kleuren zijn op maat bestelbaar (zie schema), er zijn ingebouwde wandkasten en een elegante werktafel.

Optie voor bed en toilet (niet standaard). Wilt u een kleuraccent in uw tuin: de Denk-kubus brengt het.

Kantoren worden woonruimte, woonruimte wordt kantoor.  Wat in januari 2020 bij veel bedrijven nog ondenkbaar was, is als gevolg van de Coronacrisis ineens wel mogelijk en heet zelfs uitdagend 'het nieuwe normaal'.

Volgens enquêtes en onze eigen ervaring is een meerderheid met thuiswerken geconfronteerd. Soms was deze confrontatie positief, met name wanneer de locatie ( lees: het thuiskantoor) aangenaam en stimulerend is. Flexibiliteit, privé-omgeving en werk met elkaar verbinden is nieuw en uitdagend!  Aankomst- en vertrektijden kunnen sterk krimpen. Reiskosten worden niet gemaakt en kunt u soms wel declareren voor uw toekomstige 'Design Tuinstudio'.

Door de persoonlijke levensomstandigheden kunt u echter niet altijd GOED thuis werken. Soms maken kinderen overdag lawaai in het huis, dan is er simpelweg geen kamer beschikbaar. We wonen vaak te klein in het nauwe Nederland.

De Denk-kubus is dan een extra 'refuge' of studio waar u ongestoord kunt werken en die als werkruimte ook fiscaal aftrekbaar is. Nog gunstiger is het wanneer uw werkgever ook participeert in de startkosten van aanschaf en maandelijks uw reiskosten omzet in studiokosten.

Winter Denk Kubus

Is de kubus van elektriciteit voorzien?
Ja, er zijn leidingen en stopcontacten. Op verzoek kan de kubus worden uitgerust met een extra installatie. Bij uw Denk-kubus  zijn de elektrische kabels al in de vloer aangebracht.

Hoe zien de oppervlakken van de Denk-kubus eruit?
Over het algemeen proberen we de toplaag van de vloer zo natuurlijk mogelijk te maken. De gevel is behandeld met een natuurlijke verf op oliebasis, die de structuur van het hout laat zien. De gebruikte kleuren zijn afkomstig van Osmo ondoorzichtig). Voor het gehele kleurscala: kies COLOURS in het menu. Bij uw Denk-kubus  is de binnenwand en het plafond standaard wit gelakt vurenhout. De ronde raamkozijnen zijn ondoorzichtig wit geverfd. De vloer is geolied massief parket.

Welke fundering is nodig?
Over het algemeen heeft u voor de Denk-kubus een stabiele fundering nodig: een ringfundering, een dragende terras- of plaatoverkapping, of een schroeffundering bij veengrond. Bij zandgrond is vaak een stevige plaat of betegeling voldoende. Na bestelling ontvangt u van ons gedetailleerd bericht wat in uw woonomgeving raadzaam is.

Kan ik mijn kubus zelf bouwen?
Ja, u kunt de Denk-kubus zelf bouwen. U ontvangt van ons de onderdelen veilig verpakt en met een beproefde montagehandleiding. Voor de montage heeft u voornamelijk het volgende gereedschap nodig: schroevendraaier, waterpas, hamer en siliconenspuit. De Denk-kubus  is ontwikkeld in Duitsland.We gebruiken hoogwaardige, duurzame en lokale materialen waar u veel plezier van zult beleven.

De Denk-kubus is ontworpen als studio met een werktafel en kastruimte. Dubbele wanden, bijzonder stevig glas, verwarmingselementen, kastruimte en een mooi terras voor de deur.

Formaat
Lengte 4.10m, breedte 2.50m, hoogte 2.97mExtra te bestellen als optie: toilet met bijbehoren. 


Zomer Denk Kubus

WAT betekent ecologie voor de Zomer DENK KUBUS?

De Zomerkubus  is de eenvoudige variant van de DENK KUBUS.

Materiaal hout: Solide Dennenhout
Vloer omzoomd met een aluminium ring
Het dak extra bekleed met  EPDM-folie dat 25 jaar waterdicht blijft.
Het dak heeft al een mogelijkheid voor een daktuin :
er is een sproeier aanwezig.

Kleuren
Zie kleurenpalet onder DENK KUBUS

Ramen


Buitenkant
De façade is bekleed met extra harde HPL FUNDAMAX panelen:
Zonlicht werend en extreem regenbestendig. Deze panelen worden gefabriceerd onder extreem hoge druk en hoge temperaturen.
Het formaat is hetzelfde als bij de Denk-kubus maar er is de mogelijkheid eventueel een andere maat te bestellen.

Formaat
Lengte 4.00m, breedte 2.80m, hoogte 2.31m (Zomer Denk Kubus)
Mogelijkheid voor aansluiting electriciteit

Prijs
Vanaf euro 14,999 (excl. BTW)
Kan zelf opgebouwd worden met handleiding (zeer gedetailleerd)
Of als extra optie: een dag door een medewerker van ons opbouwteam tegen vast tarief.

Fundament
Op zandgrond zijn stenen platen voldoende. Bij veengrond overleggen we eerst met u wat het beste is. De Kubus is niet heel erg zwaar dus het fundament is relatief eenvoudig.

Kan ik een Zomer denkkubus live zien?
Onder voorbehoud is dit mogelijk in SPEYER, een plaatsje bij Heidelberg bij een privé- bezitter ca 6 uur vanaf Nederland.

Mogelijke kleuren

Hoe te kopen? Met garantie.

Onze Design Garden Studios zijn gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen regen en harde wind. We geven alle studio's twee jaar garantie. Na deze periode ontvangt u een handleiding voor onderhoud. In "HOE WERKT HET" vind je een methode om de studio goed te financieren.

Klik voor details

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boudewijn Richel
Servaes Noutsstraat 14
1074 ED, Amsterdam
bijzonderwonenbeurs@gmail.com
+31 (0) 20 6268469

For English speaking:
Brittany Skara
+31 (0)6 156 54589

facebook: DE HOUTEN STAD